ОСТАННІ НОВИНИ

Відзначимо річницю українського футболу на належному рівні - Богдан Матолич

|

Підготовка до чергового етапу святкування 110-ї річниці українського футболу у Львові стала темою сьогоднішнього засідання Оргкомітету з проведення святкування під головуванням заступника голови ЛОДА Богдана Матолича.

Богдан Матолич зачитав постанову Верховної Ради, в якій відзначив пріоритетні пункти.

А саме: створення плану заходів святкування річниці, науково-просвітицька діяльність пов’язана з футболом, нагородження ветеранів та людей, що доклали зусиль до розвитку українського футболу (таких виявилось рівно 110), а також створення поштових марок та ювілейної монети.

Заходи, що потребують першочергового розгляду – це впорядкування стадіону “Україна” та відкриття пам’ятного знака українському футболу. Основні урочистості з нагоди святкування річниці відбудуться 10-13 жовтня. 10-11 жовтня у Львівській Опері відбудуться урочистості та нагородження 110-и ветеранів. 12 жовтня відбудеться матч між молодіжними збірними крмандами України та Грузії, а 13 – між національними збірними та відкриття пам’тного знака українському футболу.

Богдан Матолич неодноразово звертався до членів оргкомітету з закликом ретельно продумати всі заходи, щоб провести урочистості на належному рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *