ОСТАННІ НОВИНИ

Львів може опинитися без гарячої води

|

Подача газу теплопастачальним підприємствам міста може бути припинена через значну заборгованість за оплату газу – такий зміст Звернення виконавчого комітету Львівської міської ради до громади Львова. Подаємо його текст повністю:

“Шановні Львів’яни!

Технічна готовність підприємств теплового господарства міста дозволяє на 100% забезпечувати мешканців гарячим водопостачанням, але через значну заборгованість населення за надані послуги з гарячого водопостачання та теплопостачання в місті виникла надзвичайна ситуація пов`язана із загрозою припинення в третій декаді липня 2004 року газопостачання міста в цілому.

Низький рівень проплати з боку мешканців за спожиту теплову енергію не дозволяє теплопостачальним організацям закупити необхідну кількість газу для забезпечення міста гарячою водою в повному обсязі та унеможливлює належну та своєчасну підготовку об`єктів теплового господарства та житлового фонду до експлуатації в осінньо-зимовий період 2004-2005 років.

Ситуація з закупівлею газу на сьогоднішній день є критичною!!! У разі ненадходження в найближчий час від населення заборгованих коштів, подача газу теплопостачальним підприємствам буде припинена.

Шановні мешканці міста!

Виконавчий комітет Львівської міської ради звертається до Вас з проханням недопустити виникнення в нашому місті надзвичайної ситуації, з розумінням віднестися до надзвичайно гострої проблеми заборгованості за спожиті енергоносії та в найкоротші терміни сплатити борги за надані Вам послуги з теплопостачання та своєчасно здійснювати поточні платежі за комунальні послуги.

Виконавчий комітет Львівської міської ради”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *