ОСТАННІ НОВИНИ

Пам’ятний знак українському футболу з’явиться у жовтні

|

Незабаром у Львові має з”явитись ще одна пам”ятка. Відкриття пам”ятного знака буде одним з заходів приурочених до св”яткування 110-річчя українського футболу. Замовником пам”ятника і надалі залишається футбольний клуб “Сокіл”, президент якого Богдан Кобрин повідомив, що 50 відсотків робіт вже виконано.

Відкрити пам”ятний знак планують у Стрийському парку на клумбі біля кінотеатру “Львів”, а не на розі вулиць Зеленої та Студентської, що навпроти банку “Дністер” як планували раніше. Попереднє відкриття заплановано на вересень, коли закінчиться період відпусток, а остаточне встановлення в першій половині жовтня, напередодні урочистого святкування ювілею українського футболу 10-13 жовтня цього року. Також планують встановити пам’ятний знак українському футболу в історичній частині міста, але для цього потрібно вибрати відповідне місце.

Пам’ятний знак сягатиме двометрової висоти, основа матиме форму півм”яча, в середині з п”ятикутникрм, кожна грань якого відображатиме певний етап розвитку футболу у Львові. З середини п”ятикутник здійматиметься догори, а на вершині буде м”яч з соколом, бо першою львівською командою був саме ФК “Сокіл”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *