ОСТАННІ НОВИНИ

Стрийським рятувальникам подарували сучасний автомобіль

|

Завод „Леоні” подарував рятувальникам Стрия новенький аварійно-рятувальний автомобіль. Генеральний директор заводу Вернер Гайллінгер вручив ключі від автомобіля, оснащеного автономними гідравлічними ножицями фірми „Лукас”, автономною подушкою-домкратом фірми „Веттер”, автономною бензоелектричною станцією, потужністю 5 кВт, тощо начальнику СДПЧ-13 м. Стрия Віталію Штефану, старшому лейтенанту внутрішньої служби.

За рік роботи в Україні, пану Вернеру довелося неодноразово побувати у територіальному підрозділі Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій, оглянути техніку , що стоїть на озброєнні у рятувальників. “Лихо може статися будь з ким і будь-коли. І тоді на допомогу повинні прийти справжні професіонали, на озброєнні в яких повинна стояти найсучасніша техніка. Я поспілкувався із головою районної державної адміністрації, і ми вирішили подарувати рятувальникам Стрия сучасний рятувальний автомобіль”—розповідає В.Гайллінгер.

Під час вручення ключів рятувальникам був присутній голова ЛОДА Олександр Сендега, який зазначив, що обласна державна адміністрація і в подальшому сприятиме оснащенню підрозділів МНС України сучасною рятувальною технікою, повідомляє начальник прес-центру МНСУ у Львівській області Павло Василенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *