ОСТАННІ НОВИНИ

“Народне слово” має регіональний додаток

|

18 липня у Львові відбулася презентація газети „Народне слово”. Свято організувала Залізнична районна організація Української Народної Партії Львова. Презентація була приурочена регіональному додатку „Народне слово. Львівщина”, який висвітлює місцеві події. На презентації-мітингу виступили народний депутат України, голова Львівської ОО УНП Олекса Гудима, депутати Львівської міської ради Юрій Кужелюк та Богдан Жила.

„Народне слово” правдиво висвітлює політичні та економічні події у нашій державі, діяльність УНП, як однієї з основних сил, які підтримують Віктора Ющенка”, — відзначив на презентації голова Залізничної РО УНП, яка ініціювала свято, Володимир Саврук.

Засновником і видавцем газети „Народного слова” є Українська Народна Партія. Загальноукраїнський наклад газети становить 136 тисяч примірників. Часопис було засновано у 2000 році, як всеукраїнський загальнополітичний часопис „Рух”. На початку 2003 року до назви „Рух” додався логотип „народний тижневик”. 12 березня 2003 газета отримала свою остаточну назву „Народне слово”. А у жовтні 2003 року Львівська обласна організація УНП почала видавати регіональний додаток до газети „Народне слово. Львівщина”. Сьогодні “Народне слово” має понад 9 тисяч передплатників у Львові та ще понад 16 000 – у районах Львівської області, плвідомляє прес-служба ЛОО УНП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *