ОСТАННІ НОВИНИ

Після похмілля ПРП повинна вибачитися - Олекса Гудима

|

Голова ЛОО Української народної партії Олекса Гудима вважає передчасним перейменування ПРП у партію „Наша Україна“. Про це повідомила „Українська правда“ . „Після похмілля партія „Реформи і порядок“ повинна вибачитися й сказати, що вони помилилися, бо думали, що надворі листопад чи грудень“, – заявив Гудима. Народний депутат наголосив, що Віктор Ющенко не знав про ініціативу ПРП змінити назву на „Наша Україна“. „На Говерлі були всі засновники „Нашої України“, окрім ПРП, а вони за той час провели з’їзд“, – сказав Гудима.

За його словами, сьогодні мала відбутися нарада політичного об’єднання „Сила народу“, серед питань якої і розгляд ситуації щодо перейменування ПРП. „Після того, як закінчиться нарада, партії „Реформи і порядок“ можна буде поспівчувати“, – заявив депутат.

Нагадаємо, що учора з’їзд Партії „Реформи і Порядок“ ухвалив рішення перейменувати ПРП у партію „Наша Україна“. Крім того учасники з’їзду підтримали на президентських виборах Віктора Ющенка.

4 липня 2004 року лідер „Нашої України“ Віктор Ющенко та лідер БЮТ Юлія Тимошенко підписали угоду про створення об’єднання „Сила народу“, назвавши його першим кроком до широкої коаліції єднання демократичних сил.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *