ОСТАННІ НОВИНИ

Олександр Сендега назвав термін свого перебування на посту голови ОДА “часом випробувань”

|

На прес-конференції, що відбулася на Львівському телебаченні, голова ОДА Олександр Сендега підбив підсумки свого річного перебування на цьому посту. Сьогодні виповнюється рік з часу проведення першої прес-конференції. За цей термін, за словами пана Сендеги, на 99% було виконано доручення премєр-міністра України після його минулорічного візиту до Львова, зокрема добудовано Сихівський шляхопровід, відкрито першу та другу чергу онкоцентру, відновлено історичний центр Жовкви, розв’язано ряд соціальних питань, залучено близько 35 мільйонів доларів іноземних інвестицій.

Як зазнчив Олександр Сендега, зроблено ряд важливих кроків на поліпшення ситуації у промисловості, економіці, зокрема торговій інфраструктурі. Зроблено позитивні кроки у машинобудуванні, деревообробній та нафтохімічній галузях.

Пан Сендега висловив сподівання, що покращиться ситуація у сільському госродарстві, адже ця галузь потребує докорінних реформ.

Серед найближчих планів ОДА – відкриття пешої черги кардіоцентру, ремонт доріг, зокрема, найближчим часом буде презентовано шляхопровід Стрий-Сколе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *