ОСТАННІ НОВИНИ

„Карпати“ програють і у першій лізі

|

Львівські “Карпати” з поразки розпочали свій стартовий поєдинок у першій лізі. У Києві львів’яни поступилися місцевому ЦСКА з рахунком 0:1. “Карпати” володіли перевагою, але за 5 хвилин до закінчення гри пропустили контратаку господарів. Інший клуб, що представляє Львівщину, стрийський “Газовик-Скала” розійшовся миром з ФК “Миколаїв” – 1:1.

Між тим, продовжується скандал навколо виступів “Карпат” у минулому сезоні. Федерація футболу України винесла свій вердикт стосовно заяв керівництва ФК “Карпати” про змову з метою витіснення клубу у першу лігу. Вердикт однозначний – жодної змови не було, як не було і “кооперативу аутсайдерів”, який “сплавляв” львівський клуб, а у бідах “Карпат” винна одна людина – почесний президент клубу Петро Димінський. Агенти ФФУ не полінувались зустрітися з усіма підписантами відомого листа ветеранів, і виявили, що з 20 ветеранів лише семеро підтвердили автентичність свого підпису.

А тим часом ще двоє колишніх гравців “Карпат”, здається, працевлаштувались. Ярослав Хома підійшов запорізькому “Металургу”, а Сергій Мізін, після невдалих оглядин у цьому клубі, прийняв пропозицію київського “Арсеналу”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *