ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Опери п’ятдесять молодих людей чухали потилиці

|

У Львові вперше провели флеш-моб – зібрання людей, які виконують на перший погляд абсурдні дії, щоб шокувати оточуючих. Близько п’ятдесяти молодих львів’ян, зібравшись на майдані перед Львівським державним театром опери та балету ім. С. Крушельницької, з посмішкою на обличчі ходили площею туди-сюди, щораз чухаючи потилиці і здіймаючи голови догори. Через кілька хвилин вони розійшлися.

На флеш-моб, зазвичай, збираються незнайомі люди, які дізнаються про місце і час його проведення через Інтернет. Проте організатори львівського дебюту дещо порушили неписані правила цієї всесвітньо відомої гри. Вони повідомляли про акцію переважно знайомих за допомогою одного з місцевих чатів, а також розповсюдили прес-релізи. В Україні флеш-моби вже відбувалися у Харкові, Одесі, Луцьку та Києві. Остання у столиці пройшла за день до львівського і мала назву “Слухаємо стіну”.

У Львові черговий флеш-моб планують провести у серпні. Сценарій заходу наразі не розголошується. Довідка ЗІКу. Перший флеш-моб відбувся в Нью-Йорку в червні 2003 року, коли близько 150 осіб одночасно увійшли в меблевий відділ магазину Macy`s і попросили „любовний килим“ за 10 тисяч доларів для „приміської комуни“. Після цього „миттєві натовпи“ регулярно почали з’являтися у різних куточках світу, повідомляє “Люкс-FM”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *