ОСТАННІ НОВИНИ

Йосип Вінський закликав голосувати за Мороза, пообіцявши Ющенкові прем’єрське крісло

|

Перший секретар політради Соціалістичної партії України, голова центрального виборчого штабу кандидата в президенти України Олександра Мороза, народний депутат України Йосип Вінський переконаний, що Олександр Мороз набере на Львівщині як мінімум 10% голосів виборців. Про це він повідомив 17 липня під час прес-конференції у Львові.

Йосип Вінський розповів, що СПУ провела на Львівщині соцдослідження та фокус-групи, результати яких показали, що 50% мешканців Львівщини підтримують програмні засади СПУ, а 60% — поважають особисто Олександра Мороза.

“При хорошій роботі виборчого штабу у нас є усі об’єктивні передумови донести до виборців наші позиції”, — підкреслив Йосип Вінський. Народний депутат також наголосив, що львів’яни повинні розуміти: якщо у другий тур президентських виборів вийде Віктор Янукович та Віктор Ющенко, то перемогу здобуде кандидат від влади. “У вересні команда Ющенка по-іншому підійде до політреформи. Вони зрозуміють, що якщо реформа не буде зреалізвана, то Віктор Андрійович та його команда не отримають взагалі нічого”, — заявив Йосип Вінський.

Саме тому, переконаний Йосип Вінський, єдиним кандидатом, котрий може консолідувати протестний електорат та з результатом 52-53% перемогти у другому турі Віктора Януковича, є лідер СПУ Олександр Мороз.

Не забув Вінський зробити реверанс і в бік Ющенка, пообіцявши йому прем’єрське крісло: “Якщо Олександр Мороз переможе на президентських виборах, то Віктор Ющенко стопроцентно стане прем’єр-міністром”.

Коментуючи можливість фальсифікації виборів, Йосип Вінський заявив, що найширше поле для спекуляцій на Львівщині – це бюлетені тих мешканців Львівської області, котрі виїхали за межі регіону. За даними народного депутата, 30% мешканців Львіської області перебувають на межами України на постійних чи сезонних заробітках.

Йосип Вінський висловив припущення, що команда Віктора Януковича здатна вдатися до будь-яких заходів задля перемоги свого кандидата. “Коли “донецькі” беруть участь у виборах, можна чекати будь-чого”, — підкреслив народний депутат.

Йосип Вінський назвав найгрубші порушення, до яких, на його думку, найчастіше вдаватимуться під час цьогорічних президентських виборів. Це насамперед “брутальне вкидання бритоголовими бандитами готових бюлетнів в урни та прямий підкуп виборців: купівля незаповненого бюлетеня безпосередньо на виборчій дільниці”, повідомляє Західна інформаційна корпорація.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *