ОСТАННІ НОВИНИ

На вулицях Львова поменшає торгових яток

|

Цілком можливо, що з першого січня наступного року торгові ятки припинять свою діяльність на тротуарах Львова. У Галицькому районі міста налічується приблизно 179 таких тогових наметів, 52 з них не мають законних підстав для провадження гендлювання.

Сьогодні на засіданні міського виконавчого комітету розглядалося питання доцільності яток на території міста.Адже у місті багато магазинів, супермаркетів. До речі, будівництво останіх міська рада підтримуватиме. Таким чином, сподіваються члени міськвиконкому, вдасться налагодити “цивілізовану” торгівлю у місті.

Міськрада не на жарт взялася за боротьбу з самовільним встановленням об’єктів роздрібної торгівлі. Як наслідок, жодної ятки не залишилось на стику вулиць Князя Романа – Соборна. Схожа ситуація на площі Кропивницького і навпроти церкви Святих Ольги та Єлизавети.

Питання доцільності приватизації ринків найближчим часом підніматиметься у бесідах з керівниками базарів. До участі в обговоренні запрошена буде і міліція. Остання має всі права та повноваження, аби ліквідовувати незаконно встановлені ятки. Однак, визнають чиновники, руки правоохоронців до цього не доходять.

Для того, щоби позбавити тротуари Львова стихійної торгівлі сільськогогосподарськими продуктами, міськрада планує відвести у кожному мікрорайоні міста територію для реалізації городніх, садових та молочних продуктів харчування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *