ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатські збори пропонують облраді зібратися у День Незалежності

|

Після невдалої спроби провести сесійне засідання 15 липня депутати „нашоукраїнці“ та частина представників „Ділової Львівщини“, які зареєструвалися в сесійному залі, вирішили провести депутатські збори для того, аби обговорити цю ситуацію і визначитися, як діяти далі, повідомляє прес-секретар голови обласної ради.

За словами керівника фракції „Наша Україна“ у Львівській обласній раді Олега Канівця, запропоновано наступний алгоритм дій: „По-перше, депутати запропонували скликати святкову сесію обласної ради на 24 серпня. Окрім того, була пропозиція активізувати роботу керівництва обласної ради. Зокрема, на наступний тиждень скликати президію обласної ради. Президія має прийняти рішення звернутися в обласну державну адміністрацію з тим , аби держадміністрація терміново надала документи по виконанню бюджету за перше півріччя 2004 року, затвердити графік засідань постійних комісій обласної ради.

Особливу увагу звернути на засідання, спільні з бюджетною комісією. Галузеві управління адміністрації повинні прозвітувати про виконання галузевих програм і про розподіл коштів. Згідно статті 23 бюджетного кодексу, будь-яке бюджетне фінансування повинно відбуватися згідно бюджетного призначення. А бюджетне призначення – це або Закон про бюджет, або рішення сесії обласної ради.

Оскільки сесія не збирається, то увесь розподіл коштів, який зараз здійснюється адміністрацією, губернатор повинен винести на засідання сесії і затверджувати минулим числом. Ми пропонуємо механізм розподілу цих грошей з постійними комісіями обласної ради. І це найважливіше рішення, яке сьогодні прийняли депутати”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *