ОСТАННІ НОВИНИ

30 антикварних автомобілів рушили містом

|

Близько тридцяти антикварних автомобілів із Польщі та України у супроводі вітчизняних даішників рушили щойно головними вулицями Львова до парку Богдана Хмельницького, аби ознайомитися із спотривною трасою “Львівський трикутник”, яка пролягає навколо парку. Перед від’їздом був проведений конкурс еліганції, тобто міжнародна комісія визначила, власники якої машини одягнуті найближче до стилю автомобіля.

Із рук маршалка Підкарпатського воєводства Лєшека Дептули кубок переможців отримало польське подружжя, яке було одягнене в стилі 30-их років. Саме в першій половині минулого століття випустили і автомобіль переможців – чорний “Опель”. “Завдання вибрати кращого було справді важким,” – говорить пан Лєшек. Йому можна повірити, адже майже всі поляки дуже відповідально віднеслися до цього конкурсу і продемонстрували львів’янам чудове костюмоване шоу. Учасників автопробігу привітала також заступник міського голови Ірина Романів, яка висловила сподівання, що сьогоднішня акція не остання, а також повідомила польським гостям, що Львів чекатиме знову на приїзд антикварних автомобілів із автоклубу Жешува.

Очевидно, що наступного року поляки таки приїдуть, адже саме у 2005-му році виповнюється 75 років із дня проведення у Львові першого польського автораллі, яке відбувалося саме на “львівському трикутнику.” Перемогу тоді здобув Хенрік Лієфельд із Варшави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *