Вінський приїде до Львова агітувати за Мороза

|

Перший секретар Політради СПУ, керівник виборчого штабу кандидата у президенти Олександа Мороза Йосип Вінський 17 липня з одноденним робочим візитом відвідає Львівщину. Мета його приїзду – організація роботи виборчої кампанії лідера СПУ у Львівській області, – повідомила Західну інформаційну корпорацію другий секретар Львівського обкому СПУ Ольга Стабровська.

Як поінформувала О.Стабровська, вранці 17 липня Й.Вінський приїде у Львів, а після обіду цього ж дня вилетить літаком до Києва. Заплановано його зустріч з делегатами розширеного Пленуму партійного активу соціалістів Львівщини, в якому візьму участь понад 300 делегатів з міст та районів області. Основним питання Пленуму буде обговорення і визначення завдань для партійних осередків під час президентської кампанії О.Мороза, а також прес-конференція для представників регіональних ЗМІ, яка о 10.00 розпочнеться в приміщенні готелю “Гетьман”.

За словами О.Стабровської, керівник центрального виборчого штабу О.Мороза має намір особисто ознайомитися зі структурою та працівниками виборчих штабів лідера СПУ на Львівщині та довести до їх керівників напрями і методи ведення виборчої кампанії.

Як повідомила О.Стабровська, на даний час у Львівській області вже створений і функціонує обласний виборчий штаб О.Мороза (Львів, вул. В.Великого, 52), який очолює перший секретар Львівського обкому СПУ Євген Таліпов. Вперше за історію президентських виборів у Львівській області СПУ створила 12 територіальних виборчих штабів.

“Політрада СПУ поставила перед нами завдання набрати на Львівщині як мінімум 10 відсотків голосів за свого кандидата”, – зазначила в коментарі ЗІКу О.Стабровська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *