ОСТАННІ НОВИНИ

Раллі на ретроавтомобілях “Львівським трикутником”

|

Сьогодні у рамках культурної програми святкування Року Польщі в Україні відбудуться автозмагання на антикварних автомобілях Львівського авто-фан – клубу “ЗАЗ-Козак” та автомобільного клубу міста Жешува. За програмою автопробігу відбудеться парад-презентація автомобілів по трасі так званого “Львівського трикутника” навколо парку Б. Хмельницького (вулиці Вітовського, Стрийська, Гвардійська).

Із 1999-го року “ЗАЗ-Козак” пропонує до уваги львів’ян тюнінгові моделі наших “Запорожців”. Фани можуть пригадати горбатого кабріолета, “запора” на тракторних шина та інші. За словами президента львівського клубу “горбатих” запорожців “ЗАЗ-Козак” Євгена Кравса, сьогодні клуб презентуватиме “горбату” мінівантажівку на базі двох “Запорожців”. Користуючись нагодою, пан Кравс подякував місцевим працівникам ДАІ, які “люб’язно надали клубу два “запорожці” із штраф-майданчика.”

Найстаріший автомобіль на сьогоднішньому пробізі від України буде “Фіат” початку двадцятого століття, а від Польщі – Сітроен 49-го та Опель 34-го років випуску. Сьогодні також відбудуться конкурси для антикварних автомобілів: слалом, спортивний імпровізований гірський прийом по вулиці Гвардійській, а також фігурне водіння. Переможці отримають кубки ім. Хенрика Лієфельда. Поляки до нас завітали сьогодні, адже вчора вони розпочали Підкарпатськимй рейд на антикварних автомобілях “Перемишль-Львів-Перемишль”. Найкращі наші “горбаті” повернуться із гостями до Польщі. Подібне раллі у Львові планують провести ще й наступного року на День міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *