ОСТАННІ НОВИНИ

Молоді народники відпочивали у таборі

|

З другого по одинадцяте липня у селі Верхнє Гусне, Турківського району проходив оздоровчо-навчальний табір „Стежками воїнів УПА“, організований ЛОО Українська Народна Молодь Учасники табору ознайомилися з етнографією та історією рідного краю, навчанням польової кухні, вивченням українських народних і повстанських пісень – повідомляє прес-служба ЛОО УНП. Окрім львів’ян на таборі були представники: Буського, Миколаївського, Кам’янко-Бузького районів, міст – Стрий, Червоноград, Новий Розділ.

Відразу після прибуття на місце молодь заходилась облаштовувати табір: зводились намети, розпочалась підготовка й розпалювання вогнища, заготовлялись дрова. Молоді народники брали участь у турнірах з футболу, волейболу, шахів. Під кінець свогоперебування у таборі вони підкорили найвищу точки Львівської області гору Пікуй (1405м), сходження тривало три години. Це можна вважати тренуванням перед підкоренням Говерли разом з Віктором Ющенком 17 липня.

В рамках табору також проводили дебати на різні актуальні теми сьогодення, а також лекції: з мотивації молодих виборців в контексті президентських виборів, техніки проведення виборчої кампанії від дверей до дверей, історії створення та діяльності УПА. Було проведено і третій “карпатський” турнір з гри „Що? Де? Коли?“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *