ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські пластуни вирушають в мандри

|

Цього літа станиця Львів Пласту НСОУ організовує та проводить 22 табори для пластунів віком від 12 до 18 років. Табори, в яких візьмуть участь 800 львівських пластунів, відбуватимуться в Українських Карпатах на території Львівської та Івано-Франківської областей. Крайові табори проводитимуться по всій Україні – від степів східної України та Криму до зелених Карпат.

За скаутським методом табір проводитимуть в наметах, а пластуни здобуватимуть практичні знання з табірництва, куховарення, піонірки, першої медичної допомоги, мандрівництва, природознавства, самозарадності та багато інших знань потрібних для виживання в умовах дикої природи. В програмі табору присутні теоретичні заняття з історії України та Пласту, спортивні ігри, мандрівки, екскурсії та ідеологічні дискусії.

Табори середньою тривалістю 12 днів відбуватимуться протягом липня. Після завершення станичних таборів, пластуни зможуть прийняти участь в крайових пластових таборах, куди з’їдуться пластуни з усієї України. Спеціалізація крайових таборів надзвичайно різноманітна і дозволяє юнацтву вибрати той вид пластування, котрий їм до вподоби. Відтак, цього літа відбудуться: крайовий мистецько-вишкільний табір “Метаморфози”, спортивно-вишкільний табір „Калиновий Оберіг“, крайовий табір „Степовий вітер“, пошуково-мандрівний табір “Заграва”, крайовий летунських табір „Чота Крилатих“, крайовий табір військово-патріотичного виховання „Легіон „, кінний табір, етнографічний табір „Козацька Чайка”, міжнародний юнацький вишкільний табір „Золота Булава“, міжнародний краєзнавчий табір „Стежками Культури“ та крайовий морський табір,

Окрім цього, молоді люди зможуть взяти участь в міжнародних пластових та скаутських таборах в Німеччині за участі польских харцерів, німецьких скаутів та українських пластунів з Німеччини, Канади та США.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *