ОСТАННІ НОВИНИ

У четвер знову „зніматимуть“ Сендака?

|

Фракції “Соціальна cправедливість” та “Ділова Львівщина” готуються до участі в сесії облради, що відбуватиметься цього четверга. Про це говориться у повідомленні для преси, розісланому обласним представництвом Блоку Віктора Ющенка “Наша Україна”. Як повідомляє прес-служба „Нашої України“, ці фракції вимагатимуть винесення на порядок денний питання про відставку голови облради Михайла Сендака.

Коментуючи ситуацію, голова фракції “Наша Україна” в облраді Олег Канівець, зазначив, що найвірогідніше “Соціальна cправедливість” та представники фракції “Ділова Львівщина” в “черговий раз можуть скинути з себе тягар відповідальності і проігнорувати вирішення важливих економічних питань регіону”. Однак ще не відомо, чи буде присутнім на сесії сам голова облради Михайло Сендак, який наразі перебуває в центральній київській лікарні. “Відсутність Михайла Дмитровича на черговій сесії в будь-якому разі не відіб’ється на її проведенні, оскільки відкрити та провести її може в.о. голови облради Тарас Федак, — заявив Олег Канівець. – Позиція “Нашої України” щодо проведення сесії і далі залишається незмінною – ми лише за те, щоб вона нарешті відбулась”.

Щодо появи головних бунтарів сесійних засідань, пан Канівець зазначив, що згідно з регламентом ніхто не те що не має права розглядати питання про відставку голови облради під час його відсутності, але й не може навіть ставити це питання в порядок денний. Окрім того, за словами пана Канівця, члени “Соціальної cправедливості” та “Ділової Львівщини” не зможуть набрати дві третини голосів, які потрібні для винесення питання про відставку голови.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *