ОСТАННІ НОВИНИ

Водія „камаза“ засудили на 5 років за скоєння ДТП

|

Місцевий суд Буського району визнав винним водія “камаза” у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб), повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

7 листопада 2003 року на автодорозі “Київ-Чоп” поблизу Буська обвинувачений С. Нечипоренко , водій „камаза“, не обрав безпечної дистанції і невчасно загальмував перед автомобілем ВАЗ-21011. Усі п’ять пасажирів та водій „жигулів“ померли на місці пригоди. Цього ж дня слідчим відділом Буського РВ УМВСУ у Львівській області порушено кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.286 КК України. Окрім цього, в ході досудового слідства встановлено, що вага „камаза“ з вантажем, перевищувала максимально допустиму норму, що в свою чергу могло призвести до зменшення сповільнення при гальмуванні. 20 лютого 2004 року прокуратура області затвердила обвинувальний висновок, а кримінальну справу направила в місцевий суд Буського району Львівської області для розгляду по суті.

23 березня цього року суд визнав Ничипоренка С. А. винним у вчиненні злочину і засудив до 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном на 2 роки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *