ОСТАННІ НОВИНИ

Долю сесії облради вирішать до обіду

|

Наразі не відомо, чи відбудеться попередньо заплановане на четвер засідання сесії Львівської обласної ради. Бути чи не бути сесії депутати вирішуватимуть сьогодні і вже до обіду вони мають сказати своє остаточне слово – повідомили “Львіський портал” у прес-службі обласної ради. Це буде третя спроба скликати депутатів на сесійне засідання, на якому мали б обговорити ряд важливих господарських питань.

Нагадаємо, на сесію облради не вдається зібрати кворуму ще з початку року. Перше цьогорічне засідання було відкрито 30 березня, але через відсутність потрібної кількості депутатів, жодних рішень не приймали, а лише працювали у депутатських комісіях. Після цього була й друга спроба зібрати кворум 29 червня, але з’явилося лише 33 депутатів. Ще після першої невдалої спроби зібрати депутатів на засідання голова облради Михайло Сендак говорив про те, що депутатський корпус буде розпущено, хоча досі жодних зрушень ані з боку адміністрації, ані з боку ВРУ не було.

На сесію принципово не приходять депутати від групи „Соціальна справедливість“ та частина депутатів від фракції „Ділова Львівщина“. Відсутність частини депутатського корпусу викликана їх конфліктом з головою обласної ради Михайлом Сендаком, відставки якого вони домагаються ще з минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *