ОСТАННІ НОВИНИ

“Молодіжні трудові загони” працюватимуть і цього року

|

Цього літа студенти працюватимуть над відновленням замків та архітектурних пам”яток Львівщини: Олеського, Золочівського, Підгорецького,Жовківського та Свірзького замків.Як повідомила прес-служба Львівської обласної адміністрації, головне управління у справах сім”ї та молоді спільно із Львівським обласним молодіжним центром праці у липні-серпні 2004 року планує продовження проведення акції “Молодіжні трудові загони” .

За повідомленням начальника головного управління у справах сім”ї та молоді Ярослава Кашуби, вже підписано угоди із агрофермерськими господарствами “Первоцвіт” та “Мальва” (Пустомитівського району) щодо працевлаштування учасників студентських трудових загонів

Нагадаємо,що у Всеукраїнській акції “Молодіжні трудові загони” у Львівській області станом на 01.07.04 р. взяло участь 2790 осіб, із яких було сформовано 62 загони. На підставі угоди про співпрацю між Львівським обласним центром зайнятості та Львівським обласним центром соціальним служб для молоді у 2004 році скоординовано роботу з залучення учнівської молоді для виконання громадських робіт під час літніх канікул.

Як повідомив начальник головного управління Ярослав Кашуба, на підставі інформації, отриманої від районних та міських центрів соціальних служб для молоді, які координували організацію робіт в районах області, організовано 60 таборів праці та відпочинку та благодійних таборів, в яких працювали 2738 старшокласників. Із них 44 учнівських трудових загони виконували сільськогосподарські роботи, 16 займались упорядкуванням території. Всі молодіжні трудові загони працювали на території Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *