ОСТАННІ НОВИНИ

Комунальне телебачення отримало ліцензію на мовлення на 12-му каналі

|

На початку червня Львівське комунальне телебачення отримало ліцензію на 4-годинне мовлення на 12-му каналі, повідомив директор Львівського комунального телебачення Михайло Хвойницький.За його словами, Комунальне ТБ отримало право мовлення у двох блоках — у ранковому (з 6 год. ранку до 8 год.) та денному (з 14 до 16 год.).

У першому, ранковому, блоці, буде поєднано усі телевізійні жанри, висвітлюватимуться теми політики, медицини, екології. У другому блоці заплановано транслювати інформаційні програми, прямий ефір та ін. „Активно використовуватимемо Інтернет, інтерактивні опитування — соціологічно-соціальні”, — сказав він.

Відсоток політичних програм Михайло Хвойницький чітко не вказав зазначивши: „політики буде багато, бо суспільство заполітизоване, однак ми не оголошуємо себе політичним каналом”. А ефір політичним силам надаватиметься у межах чинного законодавства, — зазначив він. Він також зазначив, що через півроку заплановано оформити ліцензію на вечірній ефір, повідомляє „Контекст-медіа”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *