ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати проти прокурора

|

Сьогодні відбудетсья останє засідання сесії міської ради напередодні літніх канікул і воно обіцяє бути гарячим. Передовсім тому, що першим питанням у порядку денному стоїть інформація прокурора Льова Володимира Гураля щодо притягнення екс-чиновників міської ради Львова до кримінальної відповідальності.

Під час минулого сесійного засідання депутати прийняли звернення на захист чиновників, а прокурор Львова учора під час прес-конференції заявив, що хоче поставити ряд запитань представникам депутатського корпусу.

Окрім цього питання, депутати мають намір розглянути інформацію про наповнення міського бюджету за пів року, інформацію про відчудження нерухомого майна комунальних підприємств, розташованого на території львівських парків. Також заплановано заслухати звіт постійної комісії землекористування, будівництва та архітектури і розглянути кілька положень – про апарат ради, про ринковий збір, про регулювання діяльності з розміщення зовнішньої реклами та Програму функціонування кінотеатрів Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *