ОСТАННІ НОВИНИ

„Наша Україна“ зараз на політичному підйомі – Петро Олійник

|

Лідер блоку „Наша Україна“ Віктор Ющенко зміг об’єднати, як мінімум, всіх правих України. Зараз нашоукраїнці перебувають на політичному злеті і це вони спробують використати, щоб українці самі змогли порахувати свої голоси – повідомив керівник блоку „Наша Україна“ на Львівщині Петро Олійник.

За його словами: „Лише маргінальні покидьки, які фінансуються Медведчуком і СДПУ (о) інтригують, але всі ми (нашоукраїнці) єдині“. Він також зазначив, що після висунення Ющенка кандидатом у президенти, усі зі співочого поля прийшли до центральної виборчої комісії, з вікна якого голова Ківалов бачив, що на площі ніде гілці впасти. „Тепер ЦВК і президент усвідомлять, що просто так сфальсифікувати вибори не зможуть,“ – вважає Олійник.- „Ми будемо стояти скрізь у всіх дільничних комісіях. Ми проситимемо громадян, щоб вони не розходилися і до моменту підрахунку голосві були на виборчих дільницях“. На його думку, без величезних мітингів та тиску населення не обійтися, інакше ця влада здатна лише на фальсифікацію.

Водночас, коментуючи ситуацію з впливом Віктора Медведчука, П. Олійник повідомив, що той окремо розмовляє з кожним членом кваліфікаційної комісії (що розглядає справу голови Сихівського суду, судді Лєсного) і обіцяє масу вдячностей та нагород. Народний депутат наголосив, що ситуація тут подібна до Мукачівської, коли за зловживання і фальшування „всі злочинці отримали або військові звання, або почесні звання на кшталт заслуженого вчителя“. Але члени кваліфікаційної комісії наразі стоять на строні закону.

Водночас народний депутат від „НУ“ Юрій Оробець повідомив, що вже зробив запит на ім’я генрокурора, прем’єр-міністра та міністра закордонних справ щодо того, яким чином В. Меведчук підсунув Президентові на підпис документ, щодо нагородження орденом за заслуги третього ступеня голови територіальної виборчої комісії Мукачево, який „звинувачується власне у фальсифікації“. „Я звернувся, щоб розслідували факти корупції, хоч розумію, що корумпований президент і корумпований прем’єр не будуть цього робити. Але робимо це, щоб воно увійшло в історію і щоб переломити ситуацію, щоб громадськість знала, як у брутальний спосіб плюють Раді Європи, яка написала масу інформації, за якою вибори мали б визнати не дійсними“ – наголосив пан Оробець.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *