На шляху бравого вояка Швейка стоятимуть міжнародні знаки

|

Незабаром на нових транскордонних туристичних маршрутах, які пролягають територією Львівщини, проведуть міжнародне знакуваня. За словами заступника голови ЛОДА Богдана Матолича, такі заходи є необхідними, оскільки туристичний центр з кожним роком все більше зміщується до Європи.

Найперше міжнародні знаки, за якими зможуть орієнтуватися як іноземці, так і громадяни України, встановлять на туристичному маршруті “Шляхами бравого солдата Швейка” (міжнародний маршрут за історичним романом Ярослава Гашека), на “Дерев’яному шляху” (маршрут дерев’яними церквами, пам’ятками народної архітектури), на “Королівському шляху”( туристичний маршрут від Варшави до Кам’янець-Подільського), а також на маршруті замками Золотої підкови.

“Останнім часом, можливо, через численні захворювання на Сході, туристичний центр зміщується до Європи. Окрім цього, наші громадяни все більше віддають перевагу внутрішньому туризму. Тому ми розробляємо такі маршрути, які задовільнили б і вітчизняного, і іноземного туриста” – наголосив Богдан Матолич, голова правління Ради туризму Карпатського регіону. За його ж таки словами, найбільший пік туризму на Львівщині припадає саме на літній та на зимовий період. Відтак туризм в області за всіма показниками зростає – збільшується кількість міжнародних відвідин, зростає внутрішній туризм та збільшуються надходження від туристичної галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *