ОСТАННІ НОВИНИ

За чесні вибори молитимуться цілодобово

|

Члени громадських організацій Галичини розпочали 2 липня безперервну молитву за кращу долю України, за доброго провідника в особі новообраного Президента, за мирні та чесні вибори, повідомляє прес-секретаріат Глави УГКЦ. Молитва не припинятиметься ні вдень, ні вночі, для цього створений спеціальний графік. У молитві візьмуть участь мешканці Сходу і Заходу, Півночі і Півдня України. Урочистим початком передвиборчої молитви вважаєть проща до села Страдч, у якій взяли участь представники громадських організацій, молодь, духовенство й монашество.

Ініціатива проведення безперервної молитви належить громадським організаціям, які в 2002 році провели духовно-просвітницьку акцію „Під твою милість прибігаємо…” Тоді ікона Пресвятої Богородиці „Одигітрія” пройшла всіма регіонами нашої держави і була встановлена у Верховній Раді України. У 2003 році ці ж організації провели науково-меморіальну експедицію „Місцями голодомору України”.

„Знищений, обкрадений, розкиданий по всьому світі український народ немає зараз іншої зброї, як молитва, – пояснюють причину акції її учасники. – Віра в силу молитви і любов нашого народу до Бога завжди супроводжували нас в боротьбі за волю і правду. Так і сьогодні ми просимо Божого благословення для України”.

Безперервна молитва завершиться у день виборів Президента України 31 жовтня 2004 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *