ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатам і міському голові вдалося дійти компромісу - Зеновій Сірик

|

8 липня депутати Львівської міської ради завершують роботу пленарних засідань перед літніми канікулами. Секретар міськради Зеновій Cірик, підбиваючи сьогодні підсумки річних здобутків міських обранців, зазначив, що врешті за два роки співпраці депутатів і міського голови вдалося дійти компромісу. Звітний рік пан Сірик умовно поділив на дві частини, перша з яких означена як малопродуктивна. Визначальним стало прийняття бюджету наприкінці минулого року.

На підтвердження своїх слів Зеновій Сірик навів статистичні дані. У період після прийняття бюджету, депутати щопленарного засідання розглядали вдвічі чи навіть утричі більше питань, аніж до того. Показовим є і той факт, за словами секретаря міськради, що практично 90% питань отримують позитивні результати. Попри те, З. Сірик зазначив, що, на жаль, депутатам цього року так і не вдалося прийняти програм земельної і житлової політики та концепції розвитку міста, повідомляє Львівська хвиля.

Загалом, на п’яти сесіях у 2003 році проведено 27 пленарних засідань, під час яких депутати розглянули 944 питання, прийняли 755 узвал: 578 з них стосувалося земельних питань, 33 – фінансово-економічних, 45 – майнових, 84 –роботи ради та виконавчих органів та 8 – діяльності комінальних підприємств, 5 – інше. У 2002 році за вісім місяців роботи ЛМР відбулося 14 пленарних засідань, розглянули 387 питань та прийняли 260 ухвал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *