ОСТАННІ НОВИНИ

Гвалтівники розперезалися

|

Останніми днями почастішали повідомлення про дії статевих насильників. Так, учора до Личаківського РВВС звернулася 25-річна мешканка Києва зі скрагою на те, що другого липня увечері в одному з парків невідомий намагався її згвалтувати, застосувавши фізичне насильство. Міліція встановила зловмисника – ним виявився 38-річний непрацюючий львів’янин.

Натомість у процесі розслідування працівники Шевченківського РВВС виявили, що 25-річний житель Львова наприкінці минулого місяця вчинив розпутні дії щодо 14-річної школярки. До речі, цього чоловіка затримали за те, що він упродовж одного дня двічі змушував різних жінок до статевого життя як кажуть у міліцейських зведеннях „у неприродній спосіб“.

Ще один випадок насильства на статевому грунті зафіксували правоохоронці Яворівського району. До них звернулася 78-річна пенсіонерка. Яка у своїй заяві стверджує, що ще 25 лютого до її будинку увірвався невідомий і також застосувавши фізичне насильство, згвалтував її. Міліціонери встановли особу цього насильника – ним виявився 22-річний чоловік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *