Проти посадовців “Залізничнетеплоенерго” порушено кримінальну справу

|

Співробітники Управління СБУ у Львівській області виявили факт незаконного використня майже 1 мільйона 300 тисяч гривень бюджетних коштів, які виділив Уряд України для компенсації послуг теплопостачання, що надавалися пільговій категорії населення Львівщини, повідомляє прес-група УСБУ у Львівській області.

Управління СБУ отримало інформацію про те, що керіваництво міського комунального підприємтва “Залізничнетеплоенерго” перерахувало відкритому акціонерному товариству “Дрогобицький машинобудівний завод” 1 мільйон 296 тисяч гривень. За ці гроші тепловики Залізничного району отримали товарно-матеріальні цінності, які технологічно не використовуються теплопостачальним підприємством і, до того ж, не поступили на склад підприємства.

В результаті перевірки, прцівники обласного СБУ з’ясували, що кошти, які тепловики виділили ВАТ “Дрогобицький машинобудівний завод” були закладені в бюджеті виключно для компенсації послуг теплопостачання, що надавалися пільговикам. У прес-групі стверджують, що є інформація про те, що матеріальні цінності, які були закуплені за бюджетні кошти, були реалізовані львівській комерційній структурі, срівзасновником якої є близький родич одного із керівників МКП „Залізничнетеплоенерго“. Слідчий відділ УСБУ у Львівській області порушив кримінальну справу за другою статтею 210-ї статті ККУ (Порушення законодавства про бюджетну систему).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *