ОСТАННІ НОВИНИ

За вихідні – чотири утопленики

|

Прихід справжнього літа з його спекою має й свій негативний бік – багато осіб прагнуть освіжитися у водоймах області, однак часто не розраховують свої сили і гинуть у воді. За минулі вихідні рятувальні служби зафіксували чотири летальні випадки на водоймах області, причому, у всіх випадках гинули дорослі люди.

Так у Сокальському районі на місці з’єднання річок Білий Стік та Західний Буг знайдено тіло 52-річного жителя Червонограда. Підозррюють утоплення, однак відповідь на запитання про причини смерті чоловіка має сказати прокуратура району. Аналогічну пробему має розв’язати й прокуратура сусіднього Кам’янсько-Бузького району. Минулої суботу у технічній водоймі Добротвірської ТЕС рибалки виявили труп 21-річного жителя Бродівського району.

Щоправда, це не єдине слідство з приводу утопленика, яким займаються слідчі у Кам’янці-Бузькій, бо тієї ж суботи в озері Молодіжне, що у райцентрі, було виловлене тіло 26-річного жителя Кам’янки. Натомість з дна кар`єру, що поблизу села Ясниська водолази підняли тіло 19-річного жителя Львова. Цей факт розслідує прокуратура Яворівського району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *