ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська інтелігенція за Ющенка

|

Львівська інтелігенція згуртувалася задля перемоги на цьогорічних президентських виборах Віктора Ющенка. Учасники нещодавного спільного засідання львівських обласних організаціій домовилися про створення інтелектуального центру Львівщини, який би базувався на середовищі інтелігенції та кородинував роботу в передвиборчий період.

Участь в засіданні взяли представники Товариства“Просвіта“, Конгресу української інтелігенції, Наукового товариства ім.Т.Шевченка та середовища університетів і академічних науково-дослідних інститутів. З промовами на підтримку Віктора Ющенка на президентських виборах виступили академіки Олег Романів, Степан Вовканич, професори Степан Давимука, Степан Павлюк, Борис Білинський, Орест Влох, Павло Скочій, відомі громадські діячі Оксана Гентош, Ярослав Пітко, Оксана.

“Ми прагнемо згуртувати наукову, технічну й гуманітарну інтелігенцію Львівщини для забезпечення перемоги на президентських виборах у жовтні нашого кандидата Віктора Ющенка,” – наголосив головуючий на зборах академік Михайло Голубець. Наприкінці зборів була запропонована і підтримана заява „Форуму Народної Довіри Львівщини“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *