ОСТАННІ НОВИНИ

ВАТ “Іскра” перемогло у конкурсі “Кращий роботодавець року”

|

Сьогодні Будинку науки і техніки Львівської залізниці відбулося нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу на звання “Кращий роботодавець року”, одним із яких визнано найбільшого українського виробника електричних ламп ВАТ “Іскра”, повідомляє прес-служба підприємства.

ВАТ “Іскра” зайняло перше місце у Всеукраїнському конкурсі на звання „Кращий роботодавець року” серед підприємств Львівської області з чисельністю працівників від 1001 до 5000 чоловік, окрім того перемогло в ще одній номінації – „Кращий роботодавець для інвалідів”. Нагороду голові Наглядової ради ВАТ “Іскра” Мирону Костіву вручив голова Львівської ОДА Олександр Сендега.

ВАТ „Іскра” – єдина в Україні потужна світлотехнічна компанія, яка входить до десятки найпотужніших електротехнічних підприємств Європи. Товарний асортимент налічує понад 280 видів ламп розжарення спеціального та загального призначення, кварцево-галогенні, лампи-фари, мініатюрні та автомобільні, компактні люмінесцентні, натрієві та ртутні лампи.

Лампи від „Іскри” світять не лише в Україні, але й 33 країнах світу під 20 торговими марками. Експортний потенціал складає 50% виготовленої продукції. 22 грудня 2003 р. комісія органу сертифікації здійснила оцінку виробництва та остаточну перевірку системи управління якістю на ВАТ “Іскра”. На основі висновків комісії – ВАТ “Іскра” було вручено сертифікат на систему управління якістю, яка відповідає вимогам ДСТУ ISO 9001-2001 (ISO 9001:2000).

На ВАТ “Іскра” працює понад 3200 осіб; середня заробітна платня на підприємстві становить 509 грн. та виплачується щомісячно. Загальний обіг у 2003 р. склав 95 млн. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *