ОСТАННІ НОВИНИ

Брат із братом посварилися до смерті

|

У Старосамбірському районі під час сварки брат завдав ножовго поранення брату і той помер у кареті швидкої допомоги, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. За даними міліції, увечері 30 червня брати, старшому з яких виповнилося 30 років, а молодшому –18, посварилися у літній кухні батьківського обійстя у селі Великосілля.

Сварка переросла у бійку, під час якої старший брат вдарив кухонним ножем молодшого у груди. Коли викликали швидку і коли вона приїхала, невідомо, однак зафіксовано, що приблизно о четвертій ранку 18-річний юнак помер у машині швидкої від отриманих ран.

Ще один факт насильницької смерті з’ясовано у сусідньому Турківському районі. Результат судово-медичної експертизи показав, що 37-річний житекль Турківського району, знайдений у своєму будинку 11 червня, помер внаслідок закритої черепно-мозковї травми. За підозрою у скоєнні злочину затримано 32-річну жительку села Ільник, а прокуратура порушила кримінальну справу за ознаками частини другої статті 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *