ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські есдеки за Януковича

|

Львівська обласна організація СДПУ(О) підтримала прем’єр-міністра України Віктора Януковича як єдиного кандидата на пост Президента України від парламентсько-урядової коаліції.Рішення про підтримку Віктора Януковича було прийнято вчора, 30 червня, на конференції ЛОО СДПУ(О).

„В СДПУ(О) є принаймні дві людини, які достойні, за своїми талантами та політичним досвідом, не тільки очолювати українську державу, а й навести в ній лад. Це ― Леонід Кравчук та Віктор Медвечук. Але Україна ще не готова сприйняти те, як працює Віктор Медвечук”, — відзначив у виступі перед делегатами конференції секретар ЛОО СДПУ(О), народний депутат України Ігор Шурма. „Тому найбільші шанси перемогти на президентських виборах від центристських сил має чинний прем’єр-міністр України Віктор Янукович. Він довів, що є людиною слова і діла”, — додав Ігор Шурма.

Обрання Віктора Януковича на посаду Президента України у 2004 році „сприятиме стабільному розвитку нашої держави”, — зазначила депутат Львівської міської ради Тетяна Токарєва.

11 липня у Харкові відбудеться черговий з’їзд СДПУ(О), на якому буде прийнято остаточне рішення щодо кандидатури, яку буде підтримувати партія на президентських виборах, повідомляє „Вголос“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *