ОСТАННІ НОВИНИ

Мер нагородив володарку Кубка світу з самбо

|

Міський голова Львова Любомир Буняк на сьогоднішньому пленарному засіданні нагородив львівську спортсменку Надію Покору, яка у цьому році стала володаркою кубку світу з боротьби самбо. Від імені міської ради Любомир Буняк вручив спортсменці дипломом за високі досягнення у спорті та за піднесення авторитету України і Львова.

“ У цій жінці, яка є гордістю нашої держави, поєднано красу та силу” – наголосив мер міста. Окрім цього, із сесійної трибуни він заявив, що що міська влада вже клопочеться квартирним питанням пані Покори. “Ми думаємо над цим і ми неодмінно це вирішимо” – заявив Любомир Костянтинович.

Надія Покора є заслуженим майстром спорту України, членом збірної команди України з боротьби самбо та дзю-до, срібно. Призеркою чемпіонату світу (2001 та 2003 року), бронзовою призеркою чемпіонату світу (2000 та 2002 року), чемпіонкою Європи (2002 та 2004 року), срібною призеркою чемпіонату Європи (2000 та 2001 року), бронзовою призеркою чемпіонату Європи (2003 року), багаторазова чемпіонка України з дзю-до та самбо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *