Наступний земельний аукціон відбудеться 20 липня

|

На торги планують підготувати близько восьми земельних ділянок – заявив заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Василь Лозинський.

“Наразі ще не відомо скільки ділянок виставлятимемо на торги, адже все залежить від кількості заявок. А якою буде кількість заявок сказати важко” – зазначив Василь Лозинський. Нагадаємо, за результатами сьогоднішнього аукціону, до бюджету міста надійшло 13 мільйонів 780 тисяч гривень. Середня ціна за один квадратнй метр коливалася від 314 до 1 тисячі 653 гривень. Цьогоріч від продажу землі та орендної плати до бюджету міста передбачені надходження в розмірі 35 мільйонів гривень.

“Ми плануємо, що потенційними покупцями львівської землі будуть не лише місцеві забудівники, а й покупці з-за меж міста. Відтак хочемо розширити географію наших аукціонів” – наголосив заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук. Як запевняють організатори земельних торгів, їм уже вдалося налагодити планомірну та скурпульозну роботу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *