ОСТАННІ НОВИНИ

Подальшу долю сесії вирішать в закритому режимі

|

Після того, як сесію облради так і не вдалося зібрати навіть після півгодинної перерви, депутати вирішили провести таки засідання, хай і у формі зборів. Для того, щоб забезпечити кращу роботу, домовилися запосити голову ЛОДА Олександра Сендегу, за яким голова облради Михайло Сендак ходив особисто. Проте Сендега не зміг прийти, бо на той час мав іншу зустріч, тоді депутати, хоч і обурилися, таки пообіцяли прийти о 15 годині. Під час цієї зустрічі, яку проводитимуть у закритому режимі, призначать наступну дату проведення сесії.

Під час депутатських перемовин після перерви у залі звучали звинувачення як в сторону відсутніх депутатів, так і в сторону керівництва облради. Зокрема, М. Сендака та його заступника Андрія Парубія комісія жінок звинуватила у тому, що вони у четвер не прийшли на зустріч, де були всі представники. Хоч голова відразу повідомив, що в той час не міг бути присутнім, оскільки мав призначену зустріч з депутатами Думою, Ортинським та іншими колишніми головами депутатських комісій. Їх він мав намір повідомити, що вже отримав рішення Апеляційного суду, щодо незаконості реорганізації постійних комісій і що на сесії треба знову поставити це питання, щоб вони вернулися до своїх обов’язків. Проте екс-голови не прийшли.

З 33-ох присутніх депутатів була частина “діловиків”. Куратор фракції “Ділова Львівщина” заступник голови Тарас Федак повідомив, що під час попередніх зустрічей депутати були згодні прийти на сесію, хоч вимагали зробити її виключно економічною. “Мені важко сказати, чому депутати не прийшли, я не бачу для цього підстав” – зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *