До справи Сергія Лапінського додалася ще одна стаття?

|

Під час розслідування кримінальної справи встановлено, що 29 грудня минулого року в смт. Олесько Буського району Л., 1975 р.н., Р., 1978 р.н., Б., 1978 р.н. під час скоєння незаконного заволодіння автомобілями „Тойота-Ландкрузер“ та „Лексус“ у двох донеччан ще й із застосуванням фізичного насилля небезпечного для життя та здоров“я заволоділи особистими речами потерпілих на загальну суму 2350 гривень та викрали документи потерпілих, повідомляє ЦГЗ УМВСУ у Львівській області. Через це 26 червня дії злочинців додатково кваліфіковано за ознаками статті 187 частини 2 КК України (Розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

У центрі громадських зв’язків УМВСУ у Львівській області відмовилися називати персоналії, проте ця історія нагадує продовження справи Сергія Лапінського.

Нагадаємо, що Сергія Лапінського, кількаразового чемпіона Європи з кік-боксингу, затримали разом з двома іншими підозрюваними за підозрою у скоєнні розбійних нападів. Потерпілі донеччани, які переганяли “Тойоту-Ландкрузер“ та „Лексус“ із Закарпаття в Донецьк упізнали у Сергію Лапінському учасника злочинної групи, що скоїла на них напад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *