Стоян звинуватив Медведчуків у спробі банкрутства „Трускавецькурорту“

|

Депутат Верховної Ради Олександр Стоян звинуватив із трибуни парламенту керівника адміністрації президента Віктора Медведчука і заступника глави Державної податкової адміністрації Сергія Медведчука в намірі зробити банкрутом ЗАТ „Трускавецькурорт“ (Львівська область) для його наступної приватизації.

За словами Стояна, Віктор і Сергій Медведчуки ініціювали численні невмотивовані перевірки „Трускавецькурорту“ податковою інспекцією Львівської області. При цьому неодноразово продовжувалися терміни цих перевірок.

Стоян вважає, що мета Медведчуков – довести „Трускавецькурорт“ до банкрутства і передати в державну власність для подальшої приватизації на свою користь. „Медведчуки поклали око на „Трускавецькурорт“, – сказав Стоян.

За даними „Трускавецькурорту“, податкова інспекція Львівської області перевіряє компанію із жовтня минулого року, а перевірка податкової інспекції, що мала завершитися 5 липня, без пояснення причин продовжена на два місяці.

Заступник генерального директора „Трускавецькурорту“ з медичних питань Володимир Яцюк сказав, що за увесь час перевірок податкова інспекція не змогла знайти порушень податкового законодавства „Трускавецькурорт“. За словами Яцюка, податкова інспекція перевіряє у хворих документи, що підтверджують право на перебування в санаторіях „Трускавецькурорту“.

Яцюк також сказав, що співробітники податкової інспекції опечатують склади з продуктами, що ускладнює співробітникам „Трускавецькурорту“ вчасно готувати їжу для хворих, повідомляють „Українські Новини“.

ЗАТ „Трускавецькурорт“ поєднує 7 санаторіїв у Трускавці. Найбільшими акціонерами „Трускавецькурорту“ є ЗАТ „Укрпрофоздоровниця“ і Рада об’єднання профспілок Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *