ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено перелік питань на 15 сесію обласної ради

|

Довгоочікувана сесія Львівської обласної ради повинна розпочати свою роботу у вівторок, 29 червня. Прес-служба облради поширила перелік питань, винесених на сесію, який налічує 50 пунктів.

Найцікавішими обіцяють бути обговорення виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку області та обласного бюджету за 2003 рік, протесту прокурора Львівської області на рішення ради „Про реорганізацію постійних комісій обласної ради“, внесення змін у рішення Львівської обласної ради „Про затвердження персонального складу постійних комісій обласної ради“, хід виконання рішень обласної ради „Про сміттєзвалище для м.Львова“ та „Про хід та результати аграрної реформи у Львівській області“.

Однак уже зараз багато хто з депутатів скептично ставиться до можливості поновлення роботи обласної ради 29 червня, позаяк усі узгоджувальні комісії так і не змогли досягнути компромісу у розбіжностях, які існують між політичними опонентами в складі облради – фракцією “Наша Україна” та депутатською групою “Соціальна справедливість”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *