ОСТАННІ НОВИНИ

Укртелеком впроваджує тарифи на нову послугу

|

З 22 червня ВАТ “Укртелеком” впровадив нові тарифи на деякі послуги інтернету. Зміни торкнулися широкого спектру інтернет-послуг, розрахованих як на інтернет-провайдерів, так і на кінцевих користувачів, повідомляє прес-служба Львівської обласної дирекції ВАТ “Укртелеком”.

Зокрема, для кінцевих користувачів упроваджується одразу чотири тарифних плани ADSL-доступу до інтернету (інтернет та телефон на одній лінії) – “Домашній”, “Офісний”, “Корпоративний” та “Необмежений”. Вони орієнтовані на споживачів із різним рівнем платоспроможності – від приватних осіб до крупних корпорацій.

Усім абонентам, підключеним за цими тарифними планами, виділяється одна постійна ІР-адреса та організовується поштова скринька у домені ukrtel.net. Для клієнтів розроблено гнучку систему знижок, в залежності від терміну користування послугою. Слід також зазначити, що при зміні абонентом тарифного плану, установча плата за підключення не стягується. Лінія доступу (абонентська частина лінії) обладнується модемом за рахунок споживача.

Для провайдерів Товариством розроблено тарифний план “Гарант” – віртуальне ІР-з’єднання з використанням технології ADSL, за яким провайдерам надається можливість підключати своїх клієнтів з використанням ADSL мережі ВАТ “Укртелеком” та надавати доступ до інтернету через свою мережу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *