ОСТАННІ НОВИНИ

Українські пожежники зустрілися з польськими колегами

|

Вчора у Жовкві, в приміщенні райдержадміністрації відбулася зустріч місцевих пожежників із польськими колегами з Томашов-Любельського повіту Люблінського воєводства, повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області. Її результатом стало скріплення угоди про співробітництво рятівних організацій Польщі та України у сфері прикордонної охорони навколишнього середовища та запобігання катастрофам.

В угоді йдеться про надання інформації щодо можливих загроз природного та техногенного характеру, а також про координування спільних дій спрямованих на їх запобігання і ліквідацію наслідків. “Налагодження системи оповіщення, зростання можливостей взаємодопомоги та оперативного реагування дадуть змогу значно зменшити ризики та можливу шкоду для населення обох районів,” – зазначив один із учасників зустрічі, заступник голови Жовківської райдержадміністрації Євген Янушевич.

У свою чергу, представники пожежних служб двох країн висловили сподівання, що прийнята угода значно спростить механізм двосторонньої співпраці, яка триває вже не перший рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *