ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські садомазохісти мають новий сайт

|

Львівський BDSM-клуб, що об’єднує людей зі специфічними сексуальними вподобаннями, відкрив новий сайт. З його допомогою садомазохісти Львова сподіваються поповнити свої ряди. Як і в попередньому варіанті сайту, на усіх сторінках внизу красується банер „Рай для настоящего извращенца”, а вгорі заклик до всіх нас великими літерами: „ВИХОДЬТЕ З ТЕМРЯВИ. ЗНАЙОМТЕСЬ З НОВИМИ ЛЮДЬМИ, ЯКІ РОЗУМІЮТЬ ВАС І ВАШІ ІНТЕРЕСИ”

Адреса нового сайту www.bdsm.lviv.ua . Старий працює у попередньому вигляді за адресою www.bdsm.nightmail.ru . Навідміну від попереднього примітивного сайту, новий варіант трішки приємніший для ока, більш зручний у користуванні і власники називають його „порталом”. Хоча багато розділів тут наразі ще не працюють.

Тут доступні для читання декілька книжок про історію і трудові будні садизму і мазохізму. Автори сайту запевняють: „Ми стараємося для Вас!“, а також наголошують, що це перший в світі україномовний проект цієї тематики.

На сайті любителі нетрадиційного сексу спілкуються у форумі, дізнаються про час чергових зборів клубу і т.д. Тут буде фотоальбом із фізіономіями любителів „клубнічки”, розділ знайомств та детальна інформація про членів клубу. Тут, вочевидь, можна буде дізнатися, хто із завсідників клубу полюбляє наручники, хто нагайки, намордники чи просто підвішування за геніталії. Щоправда вся ця інформація доступна тільки зареєстрованим користувачам.

Головний садомазохіст також просить надсилати йому інформацію про „баги“ та „глюки“ на сайті. Їх я знайшов немало, але мабуть мазохісти більше задоволення отримають, якщо вишукуватимуть їх самостійно, тож не позбавлятимемо їх такого задоволення, повідомляє Новини.NET

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *