ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі проведуть громадські слухання у справі “Папірус-2002”

|

Цієї неділі в місті Дрогобич відбудуться громадські слухання у справі „Папірус – 2002“. До участі у них запрошено керівництво Податкової адміністрації Дрогобича, міського голову, депутатів обласної ради, депутатів Верховної Ради України, незалежних експертів, керівництво правоохоронних органів – повідомляє прес-служба облради.

Приватне підприємство „Папірус-2002“ протягом 2002-2004 здійснило низку фіктивних експортних операцій з мазутом, в результаті яких на його розрахунковий рахунок без здійснення передбачених інструкціями перевірок відшкодовано ПДВ на велику суму. Бюджет Дрогобича внаслідок цього недоотримав 20 мільйонів гривень.

За словами депутата обласної ради Михайла Ваврина, „за фактом привласнення службовими особами державних коштів в особливо великих розмірах слідчими управління УМВСУ у Львівській області порушено кримінальну справу і ведеться досудове слідство. Законність відшкодування коштів ПП „Папірус – 2002“ перевіряла і спеціальна комісія на державному рівні, яка створена координаційним комітетом по боротьбі з корупцією“. Він наголосив, що „громадськість Дрогобича стурбована цією ситуацією і на прикладі ПП „Папірус-2002“ ініціативна група, основу якої складають представники громадського об’єднання „Ділова Дрогобиччина“, зібрала необхідну кількість підписів і звернулась до міського голови М.Лужецького з проханням провести громадські слухання з цього питання“.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *