ОСТАННІ НОВИНИ

Жодного референдуму не буде - Любомир Буняк

|

Інформацією міського голови Любомира Буняка про ситуацію з планованим референдумом про його відставку розпочалася сьогоднішня сесія міської ради. Як відомо, комісія міськради, вивчаючи зібрані підписи за референдум, виявили, що понад 4 тисячі підписних листів, тобто понад 50 тисяч підписів зроблені однією рукою, про що був складений відповідний акт, який отримали члени ініціативної групи.

Любомир Буняк не шкодував епітетів на адресу організаторів референдуму, заявивши, що „козачки, соколики та тарасенки“ підбурюють громаду, бажаючи дестабілізації у місті. „Добрі справи міськвиконкому когось дуже не влаштовують“ – наголосив міський голова, вкотре акцентувавши увагу на досягнення в реалізації програми „Вода“ та інших починаннях мерії. „Провокацій у Львові не буде, жодного референдуму не відбудеться“ – резюмував Любомир Буняк.

Позаяк бажаючих внести пропозицію про проведення референдуму не виявилося – а лише міськрада могла винести таке рішення, інформацію мера було просто взято до відома.

Коментуючи сьогоднішнє засідання, народний депутат України, голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор заявив, що було прийнято оптимальне рішення. Ми не ініціюватимемо референдуму до президентських виборів“ – повідомив Кендзьор. У той же час Кендзьор заявив, що в разі чого НРУ зможе організувати подібну акцію лише силами своєї партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *