ОСТАННІ НОВИНИ

“Ключі від Форту Буайяр” зірвали виступ “Піккардійської терції”

|

Учора ввечері вокальна формація “Піккардійська терція” змушена була відмінити свій виступ у Києві, позаяк четверо учасників колективу не прилетіли із Франції. Час перебування Володимира Якимця, Славка Нудика, Андрія Капраля, Романа Турянина і капітана команди, журналіста “Студії “1+1” Люби Сорокіної на зйомках програми “Ключі від Форту Буайяр” був чітко регламентований, і вони повинні були прилетіти у Київ о першій годині дня. Однак, з вини французької компанії, яка займалася перевезеннями учасників, “піккардійці” спізнилися на літак.

Адміністрація телеканалу “1+1” робила все можливе, аби учасники зйомок встигнули на вечірній виступ у столиці України. Співаки, команди стронгменів та “95-го кварталу” змушені були летіти через Москву, та все ж в “Борисполі” приземлилися лише в 23.15.

Це, видається, перший за дванадцятилітню історію колективу прикрий випадок, коли через форс-мажорні обставини доводиться відміняти концерт. Менеджер “Піккардійської терції” Роман Климовський намагався пояснити ситуацію організаторам концерту. Свої вибачення висловив і телеканал “1+1” у листі, текст якого подаємо повністю.

Київ, 22 червня 2004 р.

Керівництву компанії “Nivea Visage”

Вельмишановні пані та панове,

Телеканал “1+1” засвідчує Вам свою пошану та звертається до Вас з наступного приводу.

У червні цього року телеканал”1+1” розпочав зйомки нового ігрового проекту “Ключі від Форту Буаяр”. Участь у зйомках програми беруть публічно відомі люди України: зірки шоу-бізнесу, кіно та телебачення, спорту, громадські діячі. Серед учасників однієї з програм була залучена і популярна вокальна формація “Піккардійська терція”.

На жаль, з вини нашого французького партнера, компанії “CITRAM-TRANSFER”, яка є відповідальною за перевезення учасників за маршрутом аеропорт – місце зйомок – аеропорт, сьогодні стався прикрий інцидент, і гурт “Піккардійська терція” запізнився на літак. Більше того, це стало причиною скасування концерту.

З нашого боку, ми намагались зробити все, щоб співаки “Піккардійської терції” своєчасно сьогодні прилетіли в Київ, але, на жаль, це було неможливо виконати через незалежні від нас обставини.

Ми просимо вибачення за цю неприємну для обох наших сторін ситуацію.

Сподіваємось, що це непорозуміння не вплине на наші стосунки з Вашою компанією.

З правдивою до Вас повагою,

Генеральний директор телеканалу “1+1” В.Д. Оселедчик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *