ОСТАННІ НОВИНИ

“Тобі…” від данс-клубу “Сіріус”

|

Піротехнічне шоу, нетрадиційні костюми, танці в ультрафіолетовому світлі та відповідно підібрана музика – стануть складовими нової програми під символічною назвою “Тобі”, яку цієї неділі презентуватиме данс-клуб “Сіріус”. Як запевняють організатори програми, на глядачів чекатиме незабутньо-комфортне свято.

“Слово “тобі” є дуже особистим, такою ж особистою буде і наша програма, яка має достукатися до серця кожного глядача. Від себе цю програму хочу присвятити пам’яті своєї матері, яка зробила чималий внесок у мій розвиток,” – розповів керівник данс-клубу “Сіріус” Данило Дерега. Окрім цього, за його ж таки словами, програма присвячується одній із солісток “Сіріусу”, яка нещодавно загинула в автокатастрофі.

Як зізналися органзатори концерту музика, що супроводжуватиме 12 номерів, (а 10 з них є новими), підбиралася доволі довго і дуже вимогливо. “Якщо чесно, то обслуговуючого персоналу у нас більше, ніж самих танцюристів,” – розповів режисер концерту Роман Керик. – “Ми дуже довго готувалися, тому гарантуємо, що перебувати в нашому залі буде дуже комфортно. Отож, запрошуємо прийти і подивитися”. Як зазначив заступник голови депутатської групи “Наш Львів” Ростислав Пелещишин (до речі, концерт відбуватиметься саме за сприяння цієї групи), 50 квитків планують роздати неповносправним дітям, яким необхідна людська підтримка і які охоче прийдуть подивитися це шоу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *