ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівтрансгаз” вкладе в модернізацію компресорних станцій 350 млн. гривень

|

Управління магістральних газопроводів “Львівтрансгаз” запланувало витратити до 350 мільйонів гривень на ремонт чотирьох компресорних станцій, повідомив сьогодні під час прес-конференції директор підприємства Михайло Деркач.

За його словами, зараз розпочалися роботи з оновлення трьох компресорних станцій – в Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській областях. Крім того, зараз ведуться проектні роботи з модернізації ще однієї станції – в Комарному. Як зазначив, Михайло Деркач, до кінця року буде модернізована частина станцій, а решта – наступного року. Вартість модернізації однієї станції становить 40-60 млн. гривень.

Водночас М.Деркач оповів, що уже повністю завершено модернізацію компресорної станції у Дашаві, Стрийського району. Там повністю замінили двигуни російського виробництва на запорізькі, які мають на 15% більший ККД. Вартість цих робіт склала понад 170 млн. гривень. Минулого року “Львівтрансгаз” витратив на модернізацію виробництва 310 млн. гривень, з яких 219 млн. пішло на оновлення основних фондів.

УМЗ “Львівтрансгаз” є структурним підрозділом ДК “Укртрансгаз” і його діяльність поширюється на 7 областей України. Управління експлуатує 5,5 тисяч магістральних газопроводів. 11 компресорних станцій, 209 газорозподільчих станцій та чотири найбільші у Європі підземні сховища газу. Ці потужності дозволяють трансопртвати приблизно 21. 3 млрд. метрів кубічних газу з Росії у Західну Європу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *