ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янки зможуть позмагатися в еротичному випиванні пива

|

Шостий пивний фестиваль “Кубок Лева”, який проходитиме цими вихідними в парку культури ім. Б.Хмельницького за підтримки міського голови Любомира Буняка, нагадуватиме музичний марафон, адже пивних фанів розважатимуть близько 20-ти виконавців зі Львова, Києва і не тільки, розповіла режисер-постановник фестивалю Ірина Мазур. За словами пані Ірини, окрім більш ніж десятка львівських виконавців, на святі будуть присутні “Скрябін”, “Ляпіс Трубєцкой”, “Кому вниз”, “Здоб ші здуб”, Віктор Морозов та багато інших.

“Ми проводимо фестиваль вшосте і бачимо, як динамічно розвивається пивна культура в Україні,” – зазначаив голова правління ВАТ “Львівська Пивоварня” Володимир Печер. За словами менеджера з маркетингу пивоварні Оксани Баюк, “Кубок Лева” є пивним фестивалем, тому кожна пивна товарна марка мала змогу виставлятися разом із “Львівським” пивом. Цього року окрім “Львівського” взяти участь у фестивалі зголосилися “Арсенал”, “Туборг” та “Славутич”. Нагадаємо, усі ці торгові марки у власності стратегічного інвестора Baltic Beverages Holding. Пані Баюк повідомила, що здійснювалися переговори із марками “Оболонь”, “Рогань”, “Стелла Артуа” та іншими, проте на сьогоднішній день від них не надійшло ствердної відповіді.

Нагадаємо, що фестиваль проходитиме в суботу та неділю з 14:00 до 23:00 години. Під час святкування, пивомани зможуть відвідати чотири пивні майданчики та дві сцени. Кожен бренд готує для своїх клієнтів розважальну програму. До програм входитимуть різні конкурси, пивні забави, чемпіонат Західної України з брейк-дансу, арм-реслінг, боді-білдінг.

Найекзотичнішою прикрасою свята стане конкурс “Пивна красуня”. “Це жартівливий конкурс. Переможницею стане та львів’янка чи гостя міста, яка найеротичніше вип’є пляшку пива” – розповіла режисер свята Ірина Мазур. Під час різноманітних конкурсів розігруватимуться ручки, брелоки, футболки, кепки, теніски, кухлі, портфелі, парасолі із логотипами пивних марок. Можливо, що буде й супер-приз. Минулого фестивалю ним був телевізор. Закінчення фестивалю пройде під чудовий фейерверк, як обіцяють організатори.

Пані Баюк повідомила, що жодного разу за час проведення фестивалю організатори не придумували конкурсів на кількість випивання пива. “Ми проводимо швидкісні конкурси, але не кількісні. Ми пропагуємо не алкоголізм, а пивну культуру. У кожного споживача повинен бути свій регулятор,” – переконана Оксана Баюк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *