ОСТАННІ НОВИНИ

Голову правління ВАТ „Західенерго“ сьогодні змінять?

|

Під час сьогоднішніх зборів акціонерів ВАТ „Західенерго“ можливе звільнення голови правління компанії Петра Омеляновського, який очолює її з 2000 року. Відповідне рішення було ухвалено вчора в Міністерстві палива та енергетики під час засідання спостережної ради „Західенерго“.

Окрім цього, на зборах мають обрати нового голову спостережної ради – першого заступника міністра палива та енергетики Олексія Шеберстова, а його заступником – має стати директор департаменту енергетики Міністерства палива та енергетики, колишній львів`янин Богдан Дацишин. До складу ради підприємства також має увійти і нинішній перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Леонід Мельник. Відтак оновлений склад спостережної ради на чолі з Олексієм Шеберстовим має обрати нового голову правління „Західенерго“. За прогнозами оглядачів, ним має стати хтось із керівництва „Донбасенерго“.

Нагадаємо, що контрольний пакет акцій „Західенерго“ (70,1%) нині перебуває в розпорядженні Фонду державного майна, а решта акцій – у власності дрібних акціонерів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *